現代フランス料理全集

Bibliographic Information

現代フランス料理全集

辻静雄編著

柴田書店, 1980.10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Other Title

Trente Ans de la Cuisine Française

Title Transcription

ゲンダイ フランス リョウリ ゼンシュウ

Available at  / 24 libraries

Search this Book/Journal

Note

1 オードヴル、スープ、卵 2 舌びらめ、ひらめ、たい、すずき 3 さけ、ます、うなぎ、えび、貝 4 牛肉、仔牛肉、豚肉、羊肉 5 家禽、野禽、野菜 6 デザート

Details

  • NCID
    BN1211890X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    6冊
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top