Bibliographic Information

ベターホームのお米料理

ベターホーム協会編

ベターホーム出版局, 1994.9

Other Title

お米料理

ベターホームのお米料理 : おすし、炊き込みごはんからピラフまで

Title Transcription

ベターホーム ノ オコメ リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 33 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書は、伝統的なおすしから、新鮮なアイディアいっぱいの混ぜごはん、おもてなしに作ってみたいパエリヤなど、お米料理の人気者を選んで載せました。作り方はかんたんに、炊飯器で作れるレシピです。

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN12389973
  • ISBN
    • 4938508192
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top