中部イタリアの味 : 「家庭料理」の奥深さに教えられた : 専門家の味をあなたの食卓に

Bibliographic Information

中部イタリアの味 : 「家庭料理」の奥深さに教えられた : 専門家の味をあなたの食卓に

小野清彦[著]

(シェフ・シリーズ, 65)

中央公論社, 1995.4

Other Title

小野清彦の中部イタリアの味

Title Transcription

チュウブ イタリア ノ アジ : 「 カテイ リョウリ 」 ノ オクフカサ ニ オシエラレタ : センモンカ ノ アジ オ アナタ ノ ショクタク ニ

Available at  / 5 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12390790
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top