西洋料理の巨匠とその料理 : タイユヴァンからエスコフィエまで

Bibliographic Information

西洋料理の巨匠とその料理 : タイユヴァンからエスコフィエまで

アンヌ・ウィラン著 ; 坂東三郎訳

鎌倉書房, 1981.3

Other Title

Great cooks and their recipes

Title Transcription

セイヨウ リョウリ ノ キョショウ ト ソノ リョウリ : タイユヴァン カラ エスコフィエ マデ

Available at  / 12 libraries

Search this Book/Journal

Note

監修:辻静雄

参考書目: p195-197

Details

  • NCID
    BN13088349
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    199p(図共)
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top