Bibliographic Information

実用青果全書

エディターズ編

現代料理研究会, 1981.3

  • 9 別巻 索引

Title Transcription

ジツヨウ セイカ ゼンショ

Available at  / 27 libraries

Search this Book/Journal

Note

子書誌あり

Related Books: 1-4 of 4

  • 冬の料理

    現代料理出版会 1981.3 実用青果全書 / エディターズ編 7-8

    上 , 下

    Available at 28 libraries

  • 秋の料理

    現代料理出版会 1981.3 実用青果全書 / エディターズ編 5-6

    上 , 下

    Available at 27 libraries

  • 夏の料理

    現代料理出版会 1981.3 実用青果全書 / エディターズ編 3-4

    上 , 下

    Available at 28 libraries

  • 春の料理

    現代料理出版会 1981.3 実用青果全書 / エディターズ編 1-2

    上 , 下

    Available at 28 libraries

Details

  • NCID
    BN13141962
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    9冊
  • Size
    31cm
Page Top