ベッドサイド栄養マニュアル

Bibliographic Information

ベッドサイド栄養マニュアル

森本武利編

南江堂, 1995.9

Other Title

Bedside manual of nutrition

Title Transcription

ベッドサイド エイヨウ マニュアル

Available at  / 98 libraries

Description and Table of Contents

Description

患者の栄養管理に必要な知識、問題点、注意事項などの情報をできるだけ簡単に要約。医師がベッドサイドで、栄養士が献立作成時に容易に参照できる。

Table of Contents

  • 1 栄養学の基本—基礎(栄養所要量;疾病とエネルギー代謝;栄養評価 ほか)
  • 2 臨床栄養の実際(心臓、循環器疾患;腎臓病;妊産婦疾患 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN13201827
  • ISBN
    • 4524201629
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xv, 213p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top