Bibliographic Information

調理学

島田淳子, 畑江敬子編

(現代栄養科学シリーズ, 9)

朝倉書店, 1995.10

Title Transcription

チョウリガク

Available at  / 116 libraries

Note

執筆: 島田淳子[ほか]

参考書: p[213]-214

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 調理学の概要
  • 2 食べ物のおいしさ
  • 3 調理操作論
  • 4 食品の調理性
  • 5 エネルギー源と調理器具・設備
  • 6 食事計画
  • 7 供食・食卓構成
  • 8 調理と食文化

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13367251
  • ISBN
    • 9784254616095
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 219p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top