どんぶり

Author(s)

    • 繁盛店メニュー戦略編集部 ハンジョウテン メニュー センリャク ヘンシュウブ

Bibliographic Information

どんぶり

「繁盛店メニュー戦略」編集部編

(繁盛店メニュー戦略)

同朋舎出版, 1988.12

Title Transcription

ドンブリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Description

丼メニューが今、注目されている!60事例店、120アイテムに及ぶ丼メニューを詳しいレシピ付き紹介!天丼、カツ丼、鰻丼、親子丼、カレー丼、焼鳥丼、魚介丼、エスニック丼、中華丼など丼メニュー百科。プロのための丼メニュー開発の手引書。

Table of Contents

  • 第1章 バラエティ丼
  • 第2章 伝統の丼(天丼;カツ丼;鰻丼;牛丼)
  • 第3章 創作丼(創作丼;中華風丼;各国風丼)
  • 第4章 変わり丼
  • 取材店舗一覧

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13984644
  • ISBN
    • 4810407470
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    173p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top