中国の野菜料理 : バランスのよい食事をとるために--葉もの・根菜からきのこ・フルーツまで

Bibliographic Information

中国の野菜料理 : バランスのよい食事をとるために--葉もの・根菜からきのこ・フルーツまで

陳建一

(暮しの設計, 183号)

中央公論社, 1989.12

再版

Other Title

赤坂四川飯店陳建一中国の野菜料理 : バランスのよい食事をとるために

Title Transcription

チュウゴク ノ ヤサイ リョウリ : バランス ノ ヨイ ショクジ オ トル タメ ニ ハモノ ・ コンサイ カラ キノコ ・ フルーツ マデ

Available at  / 7 libraries

Search this Book/Journal

Note

"第26号第2号通巻183号・1988年"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN14237772
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    156p (図共)
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top