上野明・寺田洋子の山菜と野草の料理 : 摘み方、薬効、野草茶・酒、料理法、山菜と野草料理と図鑑606種

Author(s)

Bibliographic Information

上野明・寺田洋子の山菜と野草の料理 : 摘み方、薬効、野草茶・酒、料理法、山菜と野草料理と図鑑606種

(暮しの設計, 157号)

中央公論社, 1984.4

Other Title

上野明・寺田洋子の山菜と野草の料理 : 摘み方・薬効・料理法など

山菜と野草の料理

Title Transcription

ウエノ アキラ ・ テラダ ヨウコ ノ サンサイ ト ヤソウ ノ リョウリ : ツミカタ ヤッコウ ヤソウチャ ・ サケ リョウリホウ サンサイ ト ヤソウ リョウリ ト ズカン 606シュ

Available at  / 8 libraries

Search this Book/Journal

Note

"第22巻第2号通巻157号"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1424282X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    168p (図共)
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top