お料理基礎の基礎

Bibliographic Information

お料理基礎の基礎

白井操著

ひかりのくに, 1996.3

Title Transcription

オリョウリ キソ ノ キソ

Available at  / 12 libraries

Description and Table of Contents

Description

肉・魚・野菜など、知りたい素材と下ごしらえ満菜。ここがミソ。お料理好きの基本メニュー充実。

Table of Contents

  • 米・麺・パスタ
  • PARTY四季のテーブルコーディネート
  • 野菜
  • 卵・チーズ・豆腐・乾物

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN14636585
  • ISBN
    • 4564421484
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    153p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top