わが家の料理全集 : おそうざいから、おもてなしまで!!

Bibliographic Information

わが家の料理全集 : おそうざいから、おもてなしまで!!

(辻クッキング料理ブック)

辻学園出版事業部, 1991.12

Title Transcription

ワガヤ ノ リョウリ ゼンシュウ

Available at  / 12 libraries

Note

監修:辻勲 料理:佐川進

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 魚介料理
  • 肉料理
  • 野菜料理
  • 卵・豆腐料理
  • ご飯・めん・パン料理
  • 汁物料理
  • 和風・洋風のおもてなし料理

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Details

  • NCID
    BN14682800
  • ISBN
    • 4880466018
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    253p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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