わが家で作るイタリア料理 : 前菜からデザートまで基本レシピ75

Author(s)

    • Siegel, Helene.
    • 川勝, 里美 カワカツ, サトミ

Bibliographic Information

わが家で作るイタリア料理 : 前菜からデザートまで基本レシピ75

ヘリーン・シーゲル著 ; 川勝里美訳

白水社, 1996.8

Other Title

Italian cooking for beginners : more than 75 recipes for the eager cook

Title Transcription

ワガヤ デ ツクル イタリア リョウリ : ゼンサイ カラ デザート マデ キホン レシピ 75

Available at  / 26 libraries

Note

Italian cooking for beginners.の翻訳

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • スープ、前菜
  • パスタ、リゾット、ポレンタ
  • ピッツァ
  • 鶏料理、肉料理、魚料理
  • 野菜料理
  • デザート

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN14834567
  • ISBN
    • 4560039844
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    173p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top