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食品学各論

加藤保子編集

(栄養・健康科学シリーズ)

南江堂, 1996.9

改訂第2版

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 84 libraries

Note

執筆: 加藤保子 [ほか]

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 植物性食品
  • 3 動物性食品
  • 4 油脂食品
  • 5 甘味料・調味料・香辛料・し好飲料
  • 6 微生物利用食品
  • 7 バイオ食品

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Details

  • NCID
    BN15092686
  • ISBN
    • 4524212272
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 227p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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