Bibliographic Information

日本美食紀行

渡辺文雄編・監修

アートデイズ, 1996.4

Title Transcription

ニホン ビショク キコウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

比類なき「食楽家」の文化人五氏—乾由明、中里太郎右衛門、藤原雄、宮脇檀、渡辺文雄が全国を歩いて見つけた本物の味。選りすぐりの料理屋200軒を紹介。

Table of Contents

  • 北海道
  • 東北
  • 北陸
  • 東京・関東甲信越
  • 中部
  • 京都
  • 近畿
  • 山陰・山陽
  • 四国
  • 九州
  • 料理を思い、器をつくる
  • 食空間はエンターテイメント空間

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN15418615
  • ISBN
    • 4900708151
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    247p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top