さかな料理入門 : お店に並ぶさまざまな魚を正しく見分けて、おいしく食べるために--料理のコツと、知っておきたい知識

Author(s)

Bibliographic Information

さかな料理入門 : お店に並ぶさまざまな魚を正しく見分けて、おいしく食べるために--料理のコツと、知っておきたい知識

(暮しの設計, 213号)

中央公論社, 1993.10

Title Transcription

サカナ リョウリ ニュウモン : オミセ ニ ナラブ サマザマ ナ サカナ オ タダシク ミワケテ オイシク タベル タメ ニ リョウリ ノ コツ ト シッテ オキタイ チシキ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

魚介解説: 百済一夫

料理指導: 為後喜光

"第31巻第4号"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15588604
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p (図共)
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top