Bibliographic Information

16品の殺人メニュー

アイザック・アシモフ他編 ; 東理夫訳

(新潮文庫, アー6-9)

新潮社, 1997.1

Other Title

Murder on the menu

Title Transcription

16ヒン ノ サツジン メニュー

Available at  / 24 libraries

Description and Table of Contents

Description

ママ特製チキン・スープ、自宅の庭に生える珍しい茸のシチュー、自家菜園でとれた野菜サラダ、愛情のこもったラム・レッグのロースト、もちろん年代物のワイン…。みんなおいしくて、完璧な凶器です。ひと味足りないから塩を取ってほしい?それはとても危険!なぜって塩も立派な凶器ですから。名シェフのアシモフが、16品のフルコースの献立にちなんで殺人事件を集めました。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15737307
  • ISBN
    • 4102186093
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    537p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top