Bibliographic Information

達人中華めんを作る

陳建民[ほか]著

(中公文庫ビジュアル版)

中央公論社, 1996.10

Title Transcription

タツジン チュウカメン オ ツクル

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

中華めんの極意、ここにあり。今日からひと味ちがうめん料理を。中国料理の達人が贈る最強の「旨いめん」45品。

Table of Contents

  • 汁そば
  • 焼きそば
  • 冷めん&つけめん
  • その他のめん

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15807559
  • ISBN
    • 412202725X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    158p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top