森 智子 MORI Tomoko

Articles:  1-2 of 2

  • Relation between activities of α-amylase inhibitor and α-amylase in legumes  [in Japanese]

    MORINAGA Taiko , MORI Tomoko

    豆類のAI活性とα-アミラーゼ活性を, 市販の豆類および発芽中の豆類について検討した。1.市販の豆類のAI活性は, サヤインゲン, エダ豆, ソラ豆でみとめられ, 黒緑豆モヤシ, グリーンピース, サヤエンドウではみとめられなかった。α-アミラーゼ活性は, すべての豆でみとめられたがサヤエンドウが最も高かった。2.発芽中の豆類のAI活性の変動は, インゲン豆類では発芽2日目から増加し, 発芽5日目 …

    Bulletin of the Faculty of Home Life Science, Fukuoka Women's University 23, 1-6, 1992-01-25

  • 豆類のα-アミラ-ゼインヒビタ-活性とα-アミラ-ゼ活性との関連について  [in Japanese]

    森永 泰子 , 森 智子

    Bulletin of the Faculty of Home Life Science,Fukuoka Women's University (23), p1-6, 1992-01

Page Top