下島 優香子 SHIMOJIMA Yukako

ID:9000014225136

Tokyo Metropolitan Institute of Public Health (2008年 CiNii収録論文より)

Search authors sharing the same name

Articles:  1-1 of 1

  • Estimation of Viable Salmonella Cell Numbers in Meat and Meat Product Using Real-Time PCR

    FUJIKAWA Hiroshi , SHIMOJIMA Yukako

    最近開発したリアルタイムPCRを使った新たなサルモネラ生菌数推定方法[Fujikawa <i>et al</i>. J. Food Hyg. Japan, <b>47</b>, 151-156 (2006)]の食肉およびその製品への適用を検討した。各種挽き肉およびハンバーグパテに各種濃度のサルモネラを接種し,密度勾配遠心後,本推定法で菌数を推定した。 …

    Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi) 49(4), 261-265, 2008-08-25

    JASI  J-STAGE  Ichushi Web  References (22)

Page Top