宇高 順子 UDAKA Junko

ID:9000254437379

愛媛大学教育学部 Laboratory of Food and Nutrition, Faculty of Education, Ehime University (1995年 CiNii収録論文より)

Search authors sharing the same name

Articles:  1-1 of 1

  • Comparison of the Polypeptide Components and Amino Acid Composition between Buckwheat Protein Fractions.

    NISHIDA Tamami , KOGA Tetsuro , MANABE Sachinobu , UDAKA Junko , TAKUMI Kenji

    脱脂そば粉からアルブミン, グロブリン, プロラミンおよびグルテリンをそれぞれ個別に分画し, それらのSDS-PAGE分析によるポリペプチド構成ならびにアミノ酸組成を比較検討した.<BR>アルブミンとグロブリン画分ではSDS-ポリアクリルアミドゲル電気泳動に際して試料用SDS緩衝液中での加熱時間の長短 (3, 15, 30分) などにより得られるポリベチドのパターンが変化したが, 分子 …

    Journal of Home Economics of Japan 46(8), 731-738, 1995

    J-STAGE 

Page Top