村田 絵美 Murata Emi

ID:9000347155578

大阪市立大・院・生活科学 Graduate School of Human Life Science, Osaka City University (2014年 CiNii収録論文より)

Search authors sharing the same name

Articles:  1-1 of 1

  • A study on breadmaking with high quality and functionality using germinated brown rice  [in Japanese]

    Murata Emi , Shikata Marina , Okada Mami , Sahashi Maiko , Yokoyama Mika , Konishi Yotaro

    <b>【目的】</b>本研究は,玄米の発芽過程で生じる内因性酵素や機能性成分を利用し,製パン性(品質と機能性)を向上させる最適条件について検討した.<br><b>【方法】</b>強力粉100%パン(コントロール)および10%発芽玄米粉(2012年産コシヒカリを0,1,2,5日間発芽)を添加した計5種類のパンを,Panasonic SD-B …

    Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science 26(0), 14, 2014

    J-STAGE 

Page Top