東京海洋大学

Articles:  1-3 of 3

  • Docosahexaenoic acid (DHA) requirement of larval brown sole Pleuronectes herzensteini  [in Japanese]

    SATO NOBUKAZU , TAKEUCHI TOSHIO , NOBUKAZU SATO , TOSHIO TAKEUCHI , 北海道立栽培水産試験場:東京海洋大学 , 東京海洋大学 , Hokkaido Mariculture Fisheries Experiment Station:Graduate School of Marine Science and Technology Tokyo University of Marine Science and Technology , Graduate School of Marine Science and Technology Tokyo University of Marine Science and Technology

    マガレイ仔魚の生残・成長等を指標として DHA(ドコサヘキサエン酸)要求量を調べた。試験はワムシ給餌期(1~15 日齢)とアルテミア給餌期(20~47 日齢)に行い,餌料中の DHA 強化量を 4 段階(0~1000 μL)に設定した。その結果,ワムシおよびアルテミア給餌期の DHA 要求量は,乾燥重量当たりそれぞれ約 0.6% および 1.4~2.8% と推察されたことから,マガレイ仔魚の …

    NIPPON SUISAN GAKKAISHI 75(1), 28-37, 2009-01-15

    JASI J-STAGE References (33) Cited by (4)

  • Production of pharmaceutical proteins using fish eggs(The Steering Committee for the Colloquium on Aquaculture)  [in Japanese]

    森田 哲朗 , 吉崎 悟朗 , 竹内 俊郎 , 小林 牧人 , TETSURO MORITA , GORO YOSHIZAKI , TOSHIO TAKEUCHI , MAKITO KOBAYASHI , 東京海洋大学 , 東京海洋大学 , 東京海洋大学 , 国際基督教大学 , Tokyo University of Marine Science and Technology , Tokyo University of Marine Science and Technology , Tokyo University of Marine Science and Technology , International Christian University

    日本水産学会誌 = Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries 71(5), 837-838, 2005-09-15

    IR

  • Generation of transgenic fish producing high level of DHA and EPA(The Steering Committee for the Colloquium on Aquaculture)  [in Japanese]

    吉崎 悟朗 , 竹内 俊郎 , GORO YOSHIZAKI , ALIMUDDIN , TOSHIO TAKEUCHI , 東京海洋大学 , 東京海洋大学 , 東京海洋大学 , Tokyo University of Marine Science and Technology , Tokyo University of Marine Science and Technology , Tokyo University of Marine Science and Technology

    日本水産学会誌 = Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries 71(5), 836, 2005-09-15

    IR

Page Top