DNA判別による米の食味推定
Bibliographic Information
- Other Title
-
- DNA ハンベツ ニ ヨル コメ ノ ショクミ スイテイ
Search this article
Journal
-
- 日本食品科学工学会誌 = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology / 日本食品科学工学会 編
-
日本食品科学工学会誌 = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology / 日本食品科学工学会 編 50 (3), 122-132, 2003-03
つくば : 日本食品科学工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290883512389504
-
- NII Article ID
- 80015851720
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 6501055
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles