ミャンマー産インディカ米と日本産ジャポニカ米の調理特性の比較
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミャンマーサン インディカマイ ト ニホンサン ジャポニカマイ ノ チョウリ トクセイ ノ ヒカク
- Comparative study on the cooking properties of Myanmar rice and Japanese rice
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 41 (1), 11-17, 2008-02
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407641588608
-
- NII Article ID
- 110006613785
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 9388654
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles
- KAKEN