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- Arata Mariko
- College of Gastronomy Management, Ritsumeikan University
Bibliographic Information
- Other Title
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- 食の禁忌や忌避への対応
- クッキングルーム 食の禁忌や忌避への対応 : 配慮不足と過剰防衛との間でバランスをとること
- クッキングルーム ショク ノ キンキ ヤ キヒ エ ノ タイオウ : ハイリョ ブソク ト カジョウ ボウエイ ト ノ アイダ デ バランス オ トル コト
- ─配慮不足と過剰防衛との間でバランスをとること─
- — Balancing between Lack of Care and Excessive Defence —
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Journal
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- Journal of Cookery Science of Japan
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Journal of Cookery Science of Japan 51 (2), 129-132, 2018
The Japan Society of Cookery Science
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390001205505786368
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- NII Article ID
- 130006712595
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- NII Book ID
- AN10471022
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- ISSN
- 21865787
- 13411535
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- NDL BIB ID
- 028975363
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN