-
- Yamagishi Azumi
- Department of Child Studies Faculty of Human Life Studies University of Niigata Prefecture
-
- Aoe Seiichiro
- Department of Food Science Faculty of Home Economics, Otsuma Women's University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 軟化した昆布の組成変化と機能性
- 教材研究 軟化した昆布の組成変化と機能性
- キョウザイ ケンキュウ ナンカ シタ コブ ノ ソセイ ヘンカ ト キノウセイ
Search this article
Journal
-
- Journal of Cookery Science of Japan
-
Journal of Cookery Science of Japan 51 (5), 297-299, 2018
The Japan Society of Cookery Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390845713013619968
-
- NII Article ID
- 130007498896
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 21865787
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 029292788
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN