-
- YAMAGATA Yoshie
- Prefectural University of Hiroshima
-
- IKARASHI Saori
- Prefectural University of Hiroshima
-
- KAYASHITA Jun
- Prefectural University of Hiroshima
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 嚥下機能の低下した人に適した食品の物性
- エンカ キノウ ノ テイカ シタ ヒト ニ テキシタ ショクヒン ノ ブッセイ
Search this article
Journal
-
- Journal of Cookery Science of Japan
-
Journal of Cookery Science of Japan 54 (4), 193-196, 2021-08-05
The Japan Society of Cookery Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390007469758758272
-
- NII Article ID
- 130008072162
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 21865787
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 031639598
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN