微結晶セルロースの乳化性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ビケッショウ セルロース ノ ニュウカセイ
- Emulsification property of micro-crystalline cellulose
- 特集 第3回食品技術セミナー
- トクシュウ ダイ3カイ ショクヒン ギジュツ セミナー
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 30 (5), 72-80, 2014-05
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669555034774016
-
- NII Article ID
- 40020096662
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 025529244
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles