A basic study of functions of amino acid residues in protein : a study of molecular interactions responsible for differentiation of hydrocarbon residues 蛋白質中のアミノ酸残基の機能に関する基礎研究 : 炭化水素残基の区別に関与する分子間相互作用の研究
この論文にアクセスする
この論文をさがす
著者
書誌事項
- タイトル
-
A basic study of functions of amino acid residues in protein : a study of molecular interactions responsible for differentiation of hydrocarbon residues
- タイトル別名
-
蛋白質中のアミノ酸残基の機能に関する基礎研究 : 炭化水素残基の区別に関与する分子間相互作用の研究
- 著者名
-
開, 祐司
- 著者別名
-
ヒラキ, ユウジ
- 学位授与大学
-
大阪大学
- 取得学位
-
理学博士
- 学位授与番号
-
甲第3022号
- 学位授与年月日
-
1984-03-24
注記・抄録
博士論文