Application of genetic analyses to brewing 遺伝子解析のビール品質管理への応用

この論文をさがす

著者

    • 土屋, 陽一 ツチヤ, ヨウイチ

書誌事項

タイトル

Application of genetic analyses to brewing

タイトル別名

遺伝子解析のビール品質管理への応用

著者名

土屋, 陽一

著者別名

ツチヤ, ヨウイチ

学位授与大学

京都大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

乙第10137号

学位授与年月日

1999-03-23

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. Contents / p3 (0004.jp2)
  3. GENERAL INTRODUCTION / p1 (0005.jp2)
  4. PART I. Application of Genetic Analyses to the Biological Control of Beer Spoilage Microorganisms / p3 (0006.jp2)
  5. Chapter1. Detection of Beer Spoilage Organisms by Polymerase Chain Reaction(PCR) / p3 (0006.jp2)
  6. Chapter2. Improvement in Sensitivity for the Detection of L.brevis by PCR / p12 (0011.jp2)
  7. Chapter3. Identification of Lactic Acid Bacteria Using Temperature Gradient Gel Electrophoresis for the PCR-Amplified DNA Fragments / p16 (0013.jp2)
  8. PART II. Identification of Malting Barley Varieties by Genome Analysis / p27 (0018.jp2)
  9. PART III. Identification of Hop Varieties Using Specific Primers Derived from RAPD Markers / p35 (0022.jp2)
  10. CONCLUDING REMARKS / p44 (0027.jp2)
  11. ACKNOWLEDGEMENTS / p46 (0028.jp2)
  12. LIST OF PUBLICATIONS / p47 (0028.jp2)
1アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000170581
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000170855
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000334895
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ