Molecular food studies on soy and wheat proteins ダイズおよびコムギタンパク質に関する分子食品学的研究

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著者

    • 丸山, 伸之 マルヤマ, ノブユキ

書誌事項

タイトル

Molecular food studies on soy and wheat proteins

タイトル別名

ダイズおよびコムギタンパク質に関する分子食品学的研究

著者名

丸山, 伸之

著者別名

マルヤマ, ノブユキ

学位授与大学

京都大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

甲第8420号

学位授与年月日

2000-03-23

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. Contents / (0004.jp2)
  3. List of Abbreviations / (0005.jp2)
  4. List of Accession Numbers / (0005.jp2)
  5. General Introduction / p1 (0006.jp2)
  6. Chapter1.Structural Characteristics of Soy β-Conglycinin Constituent Subunits Revealed by Using the Escherichia coli Expression System / p6 (0009.jp2)
  7. Chapter2.Structure-Physicochemical Function Relationships of Soy β-Conglycinin Constituent Subunits / p29 (0020.jp2)
  8. Chapter3.Crystal Structures of the Recombinant and Native β Homotrimers of Soy β-Conglycinin / p48 (0030.jp2)
  9. Chapter4.Identification of Major Wheat Allergen Molecular Species by Means of the Escherichia coli Expression System / p67 (0039.jp2)
  10. Summary / p87 (0049.jp2)
  11. Acknowledgments / p90 (0051.jp2)
  12. List of Publications / p91 (0051.jp2)
1アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000188251
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000188534
  • DOI(NDL)
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 000000352565
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
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