Development of the rich bio-source in Asian traditional fermented foods : proteolytic properties and genomic characteristics of Bacillus subtilis and Bacillus amyloliquefaciens species アジアの伝統的発酵食品における豊富なバイオソースの開発 : Bacillus subtilis株とBacillus amyloliquefaciens株のタンパク質分解特性と遺伝的特徴
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著者
書誌事項
- タイトル
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Development of the rich bio-source in Asian traditional fermented foods : proteolytic properties and genomic characteristics of Bacillus subtilis and Bacillus amyloliquefaciens species
- タイトル別名
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アジアの伝統的発酵食品における豊富なバイオソースの開発 : Bacillus subtilis株とBacillus amyloliquefaciens株のタンパク質分解特性と遺伝的特徴
- 著者名
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Han, Xujun
- 著者別名
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カン, ショグン
- 学位授与大学
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岐阜大学
- 取得学位
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博士(農学)
- 学位授与番号
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甲第602号
- 学位授与年月日
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2013-03-13
注記・抄録
博士論文
博士論文 (Doctoral dissertation)