書誌事項

L'art culinaire

Apicius ; texte établi, traduit et commenté par Jacques André

(Collection des universités de France)

Les Belles lettres, 1974

Éd. nouv

タイトル別名

De re coquinaria

この図書・雑誌をさがす
注記

Latin text and French translation of De re coquinaria, with critical matter in French

Opposite pages (p. 3-119, p. 125-132) numbered in duplicate

Includes bibliographical references and indexes

関連文献: 1件中  1-1を表示
詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA02906057
  • ISBN
    • 2251010068
  • LCCN
    74196262
  • 出版国コード
    fr
  • タイトル言語コード
    fre
  • 本文言語コード
    frelat
  • 原本言語コード
    lat
  • 出版地
    Paris
  • ページ数/冊数
    xxxii, 234, 119 p., p. [124]-132
  • 大きさ
    21 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ