Nutritional evaluation of food processing

書誌事項

Nutritional evaluation of food processing

edited by Endel Karmas, Robert S. Harris

Van Nostrand Reinhold, c1988

3rd ed

大学図書館所蔵 件 / 18

この図書・雑誌をさがす

注記

"An AVI book."

Includes bibliographies and index

内容説明・目次

目次

Nutrients in food - raw and processed. Effects of commercial processing and storage on nutrients. Effects of preparation and service of food on nutrients. Nutrification, legal aspects and nutrient analysis.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA03708183
  • ISBN
    • 0442247621
  • LCCN
    87029588
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xiii, 786 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ