書誌事項

Japanese cooking : a simple art

Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher

Kodansha International , Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row, 1980

1st ed

  • : U.S.
  • : Japan

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内容説明・目次

内容説明

By the proprietor of Japan's largest professional cooking school, this volume explores ingredients, utensils, techniques, food history and table etiquette. It contains over 220 recipes.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA04347513
  • ISBN
    • 0870113992
    • 4770007582
  • LCCN
    79066244
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Tokyo ; New York,New York
  • ページ数/冊数
    517 p.
  • 大きさ
    27 cm
  • 分類
  • 件名
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