Flavor research : recent advances

著者

    • Teranishi, Roy
    • Flath, Robert A.
    • Sugisawa, Hiroshi

書誌事項

Flavor research : recent advances

edited by Roy Teranishi and Robert A. Flath, Hiroshi Sugisawa

(Food science, v. 7)

M. Dekker, c1981

大学図書館所蔵 件 / 10

この図書・雑誌をさがす

注記

"Expanded and updated version of Flavor research: principles and techniques"--Verso of t.p

Includes bibliographical references and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA06847142
  • ISBN
    • 0824765680
  • LCCN
    81015166
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    x, 381 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ