書誌事項

Modification of proteins : food, nutritional, and pharmacological aspects : based on a symposium

jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Biological Chemistry at the 180th meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, August 27-28, 1980 ; Robert E. Feeney, editor, John R. Whitaker, editor

(Advances in chemistry series, 198)

The Society, 1982

大学図書館所蔵 件 / 18

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA06856358
  • ISBN
    • 0841206104
  • LCCN
    82001702
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Washington, D.C.
  • ページ数/冊数
    x, 402 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ