Colette's Japanese cuisine

書誌事項

Colette's Japanese cuisine

Colette Rossant ; introduction by Calvin Trillin

Kodansha International , Distributed in the US by Kodansha through Harper & Row, 1985

1st ed

  • : us
  • : ja

タイトル別名

Japanese cuisine

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注記

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内容説明・目次

内容説明

The famed New York food columnist and cookbook author and translator has immersed herself in Japanese culture to produce a collection of original Japanese recipes that redefines an ancient cuisine.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA07605207
  • ISBN
    • 0870117289
    • 4770012284
  • LCCN
    85040061
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Tokyo ; New York,New York, N.Y.
  • ページ数/冊数
    184 p.
  • 大きさ
    27 cm
  • 分類
  • 件名
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