Dictionary of food and nutrition
著者
書誌事項
Dictionary of food and nutrition
(Ellis Horwood series in food science and technology)(Parat, ISSN:0930-6862)
VCH , Ellis Horwood , Distribution, USA and Canada, VCH, 1988
- : U.K. : est.
- : gw
- タイトル別名
-
Dictionaire de biochimie alimentaire et de nutrition
- 統一タイトル
-
Dictionaire de biochimie alimentaire et de nutrition
大学図書館所蔵 全18件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Rev. translation of: Dictionaire de biochimie alimentaire et de nutrition
内容説明・目次
内容説明
This dictionary takes an interdisciplinary approach to food biochemistry and nutrition. It presents information previously dispersed in journals, books and other literature, and links aspects common to human food science, nutrition and animal feedstuffs. The dictionary covers the nature, structural biochemistry and physical chemistry of food components and their nutritional values, as well as phenomena of metabolic physiology. The nutritional and biochemical changes that occur during food processing and the complex mechanisms of digestion and intestinal absorption which determine nutrient efficiency are also discussed. The aim of this book is to help food biochemists in nutrition, agriculture and the veterinary and medical sciences, pharmaceutical chemists, food scientists and dietitians to obtain reliable information quickly.
「Nielsen BookData」 より