書誌事項

Nutrition : proteins and amino acids

editors, Akira Yoshida ... [et al.] ; advisory editors, Norio Shimazono ... [et al.]

Japan Scientific Societies Press , Springer-Verlag, 1990

  • Japan
  • G.W.
  • U.S.

大学図書館所蔵 件 / 23

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes subject index

内容説明・目次

内容説明

This overview of recent progress in the study of protein and amino acid nutrition focuses mainly on results obtained in Japan. Most of these data have as yet not been published in English and cover the wide research carried out in fundamentals and new production technologies, important for use in foods, feeds and clinical medicine.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA10397775
  • ISBN
    • 4762236098
    • 3540522239
    • 0387522239
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Tokyo,Berlin ; New York
  • ページ数/冊数
    xxii, 327 p.
  • 大きさ
    24 cm
ページトップへ