Handbook of cereal science and technology

書誌事項

Handbook of cereal science and technology

edited by Klaus J. Lorenz, Karel Kulp

(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra, 41)

Marcel Dekker, c1991

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注記

Includes bibliographical references and index

内容説明・目次

内容説明

Understanding of the composition, chemistry, and processing aspects of grains are fundamental to increased food production for the world's population. The detailed reviews presented here deal first with the history, types and uses of the major cereals and then with their chemistry and components and

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA11785408
  • ISBN
    • 0824783581
  • LCCN
    90049154
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    viii, 882 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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