書誌事項

Composition of foods : pork products, raw, processed, prepared

by Consumer Nutrition Division ; principal investigator: Barbara A. Anderson

(Agriculture handbook / United States Department of Agriculture, no. 8-10)

U.S. Dept. of Agriculture, Human Nutrition Information Service : For sale by the Supt. of Docs., U.S. G.P.O., 1983

Rev

タイトル別名

Pork products

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注記

GPO S/N:001-000-04368-4

GPOCN:A 1.76:8-10

Agriculture handbook ; no. 8-10

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  • Agriculture handbook

    United States Department of Agriculture

    U.S. Dept. of Agriculture , For sale by the Supt. of Docs., U.S. Govt. Print. Off

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA24719552
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Washington, D.C.
  • ページ数/冊数
    vi, 206 p.
  • 大きさ
    28 cm
  • 件名
  • 親書誌ID
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