Introduction to the hospitality industry

書誌事項

Introduction to the hospitality industry

Tom Powers

(Wiley service management series)

Wiley, c1995

3rd ed

  • : pbk. : acid-free paper

大学図書館所蔵 件 / 18

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

内容説明・目次

内容説明

This is an abridged version of a successful American textbook which covers all aspects of foodservice, travel and tourism operations. Aimed at vocational rather than management students, it includes review questions, summaries, learning objectives and an instructor's manual.

目次

  • Perspectives on Careers in Hospitality
  • Food Service
  • Lodging
  • Travel, Tourism and the Hospitality Industry.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA26875060
  • ISBN
    • 0471310360
  • LCCN
    94031663
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xviii, 461 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ