Evaluation of certain food additives : twentieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Rome, 21-29 April 1976

書誌事項

Evaluation of certain food additives : twentieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Rome, 21-29 April 1976

(FAO food and nutrition series, no. 1)(Technical report series / World Health Organization, no. 599)

Food and Agriculture Organization, 1976

大学図書館所蔵 件 / 7

この図書・雑誌をさがす

内容説明・目次

内容説明

[FAO food and nutrition series: 1]

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 2件中  1-2を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA27699338
  • ISBN
    • 925100109X
  • 出版国コード
    it
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Rome
  • ページ数/冊数
    32 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ