Computerized control systems in the food industry
著者
書誌事項
Computerized control systems in the food industry
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra, 78)
Marcel Dekker, c1997
大学図書館所蔵 全5件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes bibliographical references and index
内容説明・目次
内容説明
Covers the fundamentals and the latest advances in computerized automation and process control, control algorithms, and specific applications essential food manufacturing processes and unit operations. This text highlights the use of efficient process control to convert from batch to continuous operation and enhance plant sanitation. It compares both established and innovative control schemes.
目次
- Introduction and tools: process controls in food industry: problems and solutions
- computer-based instrumentation: sensors for in-line measurements
- food process modelling and simulation. Basic: computerized process control systems: basics
- neuro-fuzzy technology for computerized automation
- fuzzy controls for food processes
- image processing and its applications in food process control. Applications - unit operations: computer-based fermentation process control
- process control for thermal processing
- automatic controls of drying processes
- computerized food freezing/chilling operations
- separation processes for the food industry: process models for effective computer control
- computerized food warehouse automation
- computer-based control systems in food packaging. Applications - food manufacturing: computerized automation/controls in dairy processing
- computerized controls in meat processing
- computerized process controls in industrial cooking operations
- computerized process controls for bakery/cereal industry
- computer-based controls in fish processing industry
- computer integrated manufacturing with food industry.
「Nielsen BookData」 より