Bibliographic Information

調理実験

松元文子, 吉松藤子編

柴田書店, 1997.4

4訂

Title Transcription

チョウリ ジッケン

Available at  / 50 libraries

Note

引用・参考文献: p177-178

Description and Table of Contents

Description

調理を科学的見地から検証。食品ごとにまとめ、調理の理解を助ける実験を多数収載。

Table of Contents

  • 第1部 調理実験器具と基本実験(調理実験器具;基本実験)
  • 第2部 実験(米;米粉;小麦粉 ほか)
  • 第3部 測定法・組織観察(客観的測定等;官能検査法;組織観察)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA30515579
  • ISBN
    • 4388251062
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 182p, 図版 [1] 枚
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top