Bibliographic Information

最新味覚の科学

佐藤昌康, 小川尚編

朝倉書店, 1997.6

Other Title

新編味覚の科学

味覚の科学

味覚の科学 : 最新

味覚の科学 : 新編

Title Transcription

サイシン ミカク ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 272 libraries

Note

旧版(1981.11)の書名: 味覚の科学 (佐藤昌康編)

第3刷 (2003.3) 以降の奥付は「最新味覚の科学」

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 味覚とそれを変化させる物質
  • 2 味覚の変化と生体要因
  • 3 味覚受容器と味刺激の受容
  • 4 味神経情報とその伝達
  • 5 ヒトの大脳皮質味覚野
  • 6 食物嗜好と行動
  • 7 味覚障害

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA30890647
  • ISBN
    • 9784254101393
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 251p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top