Bibliographic Information

酒と酵母のはなし

大内弘造著

技報堂出版, 1997.5

Title Transcription

サケ ト コウボ ノ ハナシ

Available at  / 83 libraries

Note

参考文献: p201

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 酵母がいてこそ酒がある
  • 2 酵母のプロフィール
  • 3 酵母の不思議
  • 4 酒づくりのしくみ
  • 5 酵母がアルコールをつくる
  • 6 酒を演出する酵母
  • 7 清酒醸造と酵母
  • 8 ビール醸造と酵母
  • 9 ワイン醸造と酵母
  • 10 パンも酒の親類筋

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA30901142
  • ISBN
    • 4765544117
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    201p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top