魚介類とその加工品におけるヒスタミン分解菌に関する研究/ 研究代表者 藤井建夫

Bibliographic Information

魚介類とその加工品におけるヒスタミン分解菌に関する研究/ 研究代表者 藤井建夫

[藤井建夫], 1996.3

Other Title

平成7年度科学研究費研究補助金(一般研究C)研究成果報告書(課題番号06660262)

Title Transcription

ギョカイルイ ト ソノ カコウヒン ニ オケル ヒスタミン ブンカイキン ニ カンスル ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

本文は日本語と英語

Details

  • NCID
    BA30964801
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    33p
  • Size
    30cm
Page Top